Meer over ‘less stress’:
Stuur een app naar 06 46 020 939 Of check social:
stress release | Sessie info
18458
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18458,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Sessie info

sfeervolle ruimtes en veilige setting
Een prettige en veilige sfeer tijdens een sessie is van groot belang. Een comfortabele ruimte is daarbij een goed begin. Vandaar dat alle sessies van Alfred in sfeervolle ruimtes zijn.

Je kunt voor je sessie kiezen voor een ruimte in Amsterdam (aan het Vondelpark of dichtbij Centraal Station) of voor de sessieruimtes in Haarlem (op 10 min loopafstand van het Station Haarlem).

Je kunt ook kiezen voor een sessie via Skype of Zoom, mocht dat voor jou makkelijker zijn qua tijd of mobiliteit.

 

Alfred Petrie is een erkend en gediplomeerd Lichaamsgerichte Coach en certified Somatic Experiencing Practitioner (Peter Levine methode) 

 

sessieprijs op basis van inkomen
Iedereen heeft recht op een goede coach of therapeut. Om het daarom voor iedereen toegankelijker te maken is de prijs voor een sessie van een uur op basis van je inkomen.

 

€ 70,- / Bij een inkomen lager dan €1200,- bruto per maand.

€ 90,- / Bij inkomen tussen € 1200 bruto en €2800,- bruto p/mnd.

€ 100,- / Bij inkomen hoger dan €2800,- bruto per maand.

Zakelijk tarief: € 125,-

Een sessie duurt 60 min, met ruimte voor uitloop afhankelijk van het sessieproces.

Het afzeggen van een afspraak is tot 24 uur voor aanvang van de sessie kosteloos, bij een afmelding korter dan 24 uur moet helaas het hele bedrag in rekening gebracht worden.

 

Een enkele sessie…

Het samen zitten met stresspatronen verandert de automatische piloot in een natuurlijk ‘zijn’. Al na 1 sessie kun je de voordelen gaan ervaren. Puur omdat het gehalte ‘oude’ adrenaline dat in je lichaam is blijven zitten, vrij baan geeft aan levendigheid en ontspanning.

Meerdere sessies (trauma verwerking)…

Als Trauma release therapeut (SE) kunnen we een effectief pad uitstippelen van 5 sessies of meer. Uiteraard beginnen we met een eerste  intake sessie en kun je kijken of het wel wat voor jou is.

 

Wandel coaching: verfrissende paden ontdekken in je hersenen

 

Ik ben wederom de wandelsessies gaan aanbieden. Veel contacten kwamen met het verzoek én ik vind het zelf ook heel fijn en goed werken in de natuur. Al wandelend in de natuur is het voor de meeste lichamen makkelijker om uit verhalen van de mind te stappen en gewoon weer even puur de zintuiglijke ervaringen te beleven.

 

 

 

Meld je hier aan voor een wandelsessie en laat je hersenen nieuwe verfrissende paden ontdekken, zodat je meer ruimte en rust ervaart en minder wordt overweldigd door reactiepatronen…


 

 

Een wandelsessie van 1,5 uur is € 100,-

klik hier om te bestellen

 

 

Give yourself the present,

the best gift…

 

*vroegboekactie